Brons op Sambo EK Haifa | Israël 2023

Maandag 17 april vloog ik vanaf Schiphol met Sambo TeamNL naar Tel Aviv, om vanaf daar verder te reizen naar Haifa. Ik ging naar Haifa om mijn  bronzen medaille die ik behaalde op het Sambo EK 2022 in Novi Sad | Servië, te verdedigen. Na een spannende eerste winnende wedstrijd tegen de Duitse Liane Heinz, stond ik in de halve finale tegen de Roemeense Volha
Malenka, helaas verloor ik deze strijd. Hierna mocht ik me opmaken voor de wedstrijd om brons tegen de Kroatische Sambist Ivana Madaric. 

En met succes! Ik nam de wedstrijd over en won met prachtige armklem en
hierdoor moest de tegenstander afkloppen!

Super blij ben ik met deze medaille!

Het geluk hield hierbij nog niet op!

Omdat de ik bij de beste 3 van Europa zit, ben ik gekwalificeerd voor de
World Combat Games! Ik mag voor Nederland uitkomen in de klasse -72 tijdens de
World Combat Games in Riyadh | Saudie Arabië van
21 t/m 30 oktober 2023!